Kipinän virtuaalinen joulunäytös


Kaikille oppilaille on lähetetty (ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun huoltajan sähköpostiin) linkki Kipinän virtuaaliseen joulunäytökseen!
🤩 Tarkista myös roskapostikansiosta, jos ei näy. Jos ei sittenkään, laita mailia info@tanssikipina.fi, niin välitämme linkin!
 
Kaikki tanssiryhmät ovat loppukauden aikana harjoitelleet koreografioita, jotka on kuvattu ja koottu ikäryhmittäin nähtäväksi. Esitysten harjoittelu (ja ylipäätään mahdollisuus päästä tanssimaan näinä haastavina aikoina) on luonut ihanaa yhteishenkeä ja ahkeraa tekemisen meininkiä, vaikkei näytöksiä livenä tällä kertaa päästykään toteuttamaan. Virtuaalinäytöksestä voi halutessaan tehdä vapaavalintaisen ”näytöslippumaksun” kätevästi mobilepayn kautta (tai tilisiirtona), ohjeet mukana mailissa.
 
Iso kiitos kaikille tanssijoille ja huoltajille kuluneesta syksystä! 💕Viikolla 2 sitten tanssitaan vielä syyskauden aikataululla ja viikosta 3 eteenpäin kevätkauden lukkarilla! 💪 Keväällä pienennämme hieman ryhmäkokoja, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä ajoissa! www.lyyti.in/kevatkausi2021
 
✨Oikein hyvää joulun aikaa kaikille! ✨