Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021 on alkanut!

Ilmoittautuminen kevätkauden tunneille on alkanut osoitteessa

www.lyyti.in/kevatkausi2021

Tarkastathan kevätkauden viikkoaikataulusta tarkasti valitsemiesi tanssituntien tiedot ilmoittautumista varten. Myös tuntien sisältökuvaukset ja opettajatiedot löytyvät kotisivuiltamme.
Lasten (1-12v) tunnit ovat kaikki tasoltaan avoimia ja kestoltaan 45min (paitsi breakdance ja baletti 7-12v, sekä discodance 10-12v myös jatkotaso). Aikuisten tuntivalikoimasta löytyy sekä alkeis- että jatkotason tunteja. Mikäli tasoa ei ole mainittu, kyseessä on avoimen tason tunti, joka soveltuu kaikille liikkujille lähtötasosta riippumatta. Voit valita vapaasti tunteja sekä perustason/avoimen tason että jatkotason puolelta. Nuorten ja aikuisten avoimet ja alkeistason tunnit ovat kestoltaan 60min, jatkotason tunnit ovat kestoltaan 75min.
Olethan yhteydessä toimistolle mikäli epäröit, mitkä tanssitunnit soveltuvat juuri sinulle tai jos mietit, montako tanssikertaa viikossa olisi sinulle sopiva määrä. Erikoiskoulutusryhmien oppilaat valitsevat ryhmänsä ”Olen EK-oppilas”-valinnan alta ja sen jälkeen haluamansa avoimet treenitunnit.
Tanssitunneillamme voit käydä myös kertamaksulla (10/12/14€) tai 10 kerran kortilla (90/108/126€). Tällöin ei lukukausikohtaista ilmoittautumista tällä sivustolla tarvitse tehdä. Kertamaksulla ja 10 kerran kortilla voit käydä ainoastaan tanssitunneilla, joilla on tilaa (täynnä olevat tunnit on merkitty harmaalla verkkosivujen aikatauluun). 10x kortin voit ostaa täältä.
Kipinän kevätlukukausi alkaa maanantaina 18.1. (vko 3) ja päättyy sunnuntaina 16.5. (vko 19). Hiihtolomaviikon 9 olemme suljettuna (ei ole laskettu mukaan 16 viikon tanssikauteen). Tanssikoulumme on suljettuna myös pääsiäisenä pe 2.4. – ma 5.4. sekä vappuna 1.5. Pyhien menetetystä tanssitunnista saa korvauslipun. Tutustuthan myös tanssikoulun sääntöihin.
Täytäthän ilmoittautumislomakkeen vain kerran / oppilas! Mikäli haluat tehdä muutoksia ilmoittautumiseen, ole yhteydessä toimistoon info@tanssikipina.fi tai täytä muutosilmoitus täällä.
Tervetuloa mukaan Kipinän tunneille!