Reija Penttinen

Reija on sekä paluumuuttaja että paluutanssija. Pitkän tauon ja tanssivajeen jälkeen Reija on mukana vähän kaikessa hiphopista lattareihin ja jazzista nykytanssiin, ja kilpailee myös Kipinän aikuisryhmissä aktiivisesti. Reija tekee tällä hetkellä Tampereella tanssinopettajan pedagogisia opintoja. Sydäntä lähellä hänellä on kaiken uuden, kuten katutanssilajien, oppiminen, ikuisuusrakkaus nykytanssi sekä oman liikkeen (ja äänen) löytämisen keinona improvisaatio sen monissa eri muodoissa. Reija on jo lapsuudessa alkaneen tanssin harrastamisen myötä tanssinut vuosia vaasalaisissa teattereissa sekä toiminut harjoittajana ja koreografina Vaasan kaupunginteatterissa ja Ylioppilasteatteri Rampissa.

Opettajan tunnit

Dance 6-9v

Lastentanssitunti Mustasaaressa!

Hiphoppia, showtanssia, jazzia, discoa … Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!

Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »

Minikipinät 3-5v

Lastentanssitunti Mustasaaressa!

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.

Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös