Pauliina Finne

Pauliina on valmistunut Vaasan ammattikorkeakoulusta tradenomiksi keväällä 2014. Hän aloitti tanssimisen 11-vuotiaana ja siitä lähtien onkin viettänyt suurimman osan ajastaan tanssin parissa. Pauliina on edustanut Vaasaa SM-kilpailuissa menestyksekkäästi jo yli kymmenen vuoden ajan osallistuen hip hop sooloon, duoon, pienryhmään ja muodostelmaan. Hän on toiminut nuorten ja aikuisten ryhmien ohjaajana ja koreografina vuodesta 2007 lähtien. Hip hop on lähimpänä Pauliinan sydäntä, mutta kokemusta on myös showtanssista ja eri street-lajeista. Pauliinan tunneilla mennään eikä meinata!

Opettajan tunnit

Hip hop +30v kisaryhmä

Lokakuun IKM-kisoihin treenaava ryhmä.

Haku keväällä starttaaviin ryhmiin järjestetään joulukuussa, ole kuulolla 🙂

Lue lisää »

Hip hop jatkotaso

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hiphopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »

Hip hop alkeisjatko

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hiphopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun. Alkeisjatko tunti on tarkoitettu jo jonkin aikaa hip hoppia harrastaneille.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »

Hip hop / commercial jatkotaso

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hiphopin/commercialtanssin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »
Ylös