Nita Ikonen

Tanssi on ollut osana Nitan elämää jo 2-vuotiaasta lähtien. Hän aloitti lapsena baletista ja sen jälkeen tie vei showtanssin pariin. Myöhemmin hän on jatkanut monipuolisesti eri lajien kokeilemista haastaen ja kehittäen itseään. Nita on kotoisin Porista, jossa on saanut jakaa rakkautta tanssiin opetuksen muodossa jo viimeiset viisi vuotta Sun Tanssistudiolla, Studio Movella sekä Porin muodostelmaluistelijoille. Kokemusta löytyy myös tanssijana erilaisissa produktioissa mm. viime vuonna Porin jazz-festivaalien lavalta. Koreografina Nita on toiminut erilaisissa kisa- ja näytösteoksissa menestyksekkäästi. Nitan tunneilla tärkeintä on pitää kiinni ilosta ja rakkaudesta tanssimista kohtaan, sekä kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteena tunneilla on saada hymy kaikkien huulille!

Opettajan tunnit

Dance + akrobatia 7-9v

Tällä tunnilla opetellaan eri tanssilajien (show, jazz, street) perusteita ja koreografisia harjoitteita. Akrobatiaosuudessa opetellaan painonsiirtoa käsille, kehonhallintaa sekä helppoja temppuja yksin ja parin kanssa. Tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin!
Varusteet: rennot treenivaatteet
Lue lisää »

Dance + akrobatia 10-12v

Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!. Akrobatiaosuudessa opetellaan painonsiirtoa käsille, kehonhallintaa sekä helppoja temppuja yksin ja parin kanssa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat
Lue lisää »
Ylös