Mikko Peltomäki

Mikko pääsi ensi kertaa tanssin makuun ollessaan Kipinällä hip hopin tutustumistunnilla vuonna 2010. Aluksi hän halusi oppia vain simppelin inkkarin ja tämän opittuaan myllyn ja into jatkui liikkeestä liikkeeseen.  Mikko treenaa aktiviisesti katutanssilajeja ja hän onkin menestynyt tanssikisoissa vuosina 2014 ja 2016 voittaen breakdance alle 15-vuotiaiden sarjan suomenmestaruuden ja hip hopin alle 15-vuotiaiden soolosarjan suomenmestaruuden. Mikko opiskelee Vaasan lyseon lukiossa. Mikko on mukana kisaamassa street-EK ryhmässä sekä edustaa myös Kipinä Breakers-ryhmässä. Lisäksi hänet voi nähdä Vaasan kaupunginteatterin produktioissa (Peter Pan, Billy Elliot) tanssimassa!

Opettajan tunnit

Hip hop freestyle

Hip hop freestyle-tanssitunnilla kerrataan katutanssilajien tekniikkaa sekä pyritään löytämään oma tyyli improvisaatioharjotteiden avulla. Tunneilla harjoitellaan myös esiintymistä ja itsensä voittamista tanssibattleissa. Opetus keskittyy myös rytmiikkaan ja tanssista nauttimiseen. Varusteet: rennot treenivaatteet, vesipullo ja sisäkengät

Lue lisää »

Breakdance 7-12v jatkotaso, 60min

Tunnilla opetellaan breakdancen perusteita hyvän musiikin tahdissa ja tutustutaan lajin taustaan ja ideologiaan. Tämä tunti on suosittu niin poikien kuin tyttöjen keskuudessa!
Varusteet: sisäkengät, rennot treenivaatteet

Lue lisää »
Ylös