Mari Myllykoski

Mari aloitti tanssimisen Kipinällä 13-vuotiaana. Sitä ennen hän oli tanssinut muutaman vuoden eri tanssikouluissa. Mari on harrastanut vaihdellen show- ja streetlajeja. Showtanssilajit ovat kuitenkin olleet aina Marin sydäntä lähempänä. Hän on osallistunut SM-kisoihin showtanssin kisaryhmissä ja discotanssissa, niin muodostelmissa kuin pienryhmissäkin. Lisäksi hän on esiintynyt aktiivisesti erilaisissa Kipinän tapahtumissa ja esityksissä. Mari on valmistunut fysioterapeutiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta syksyllä 2019.

Opettajan tunnit

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus, joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös