Juulia Myllyniemi

  Juulia aloitti kilpatanssilla 9-vuotiaana ja harrasti lajia 9 vuoden ajan saavuttaen A-luokan. Hän on myös pelannut jalkapalloa 7-vuotiaasta asti. Kipinän avattua Juulia aloitti hip hopilla ja vuosien saatossa hän on käynyt monilla eri tunneilla ja ollut mukana monta vuotta Street EK- ryhmässä ja discomuodostelmissa. Juulia on osallistunut aktiivisesti moniin alueellisiin ja valtakunnallisiin kilpailuihin sekä esiintynyt paljon eri tapahtumissa. Juulia tykkää treenata paljon ja monipuolisesti, lähimpänä sydäntä on hip hop. Juulia on valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2014 ja opiskelee tällä hetkellä Vaasan ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaksi.

Opettajan tunnit

Hip hop alkeet

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hip hopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »

Dance 7-9v

Hiphoppia, showtanssia, jazzia, discoa … Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös