Juulia Myllyniemi

Juulia aloitti kilpatanssilla 9-vuotiaana ja harrasti lajia 9 vuoden ajan saavuttaen A-luokan. Hän on myös pelannut jalkapalloa 7-vuotiaasta asti. Kipinän avattua Juulia aloitti hiphopilla ja vuosien saatossa hän on käynyt monilla eri tunneilla ja ollut mukana monta vuotta Street Ek- ryhmässä ja Disco- muodostelmissa. Juulia on osallistunut aktiivisesti moniin kilpailuihin, alueellisiin ja valtakunnallisiin sekä esiintynyt monissa tapahtumissa. Lastentunneilla Juulia on ollut apuopettajana. Juulia tykkää treenata paljon ja monipuolisesti, lähimpänä sydäntä on hiphop. Juulia on valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2014.

Opettajan tunnit

Hip hop 10-12v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Latinoshow 7-12v

Latino Show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin. Tunneilla tanssitaan eri latinotansseja kuten sambaa, cha chaa, rumbaa jne. Tunnit ovat sekoitus useita eri tanssilajeja latinotyylillä. Tanssisarjojen lisäksi tunneilla harjoitellaan tekniikkaa ja vartalonkäyttöä.

Lue lisää »

Dance 10-12v

Hiphoppia, showtanssia, jazzia, discoa … Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat

 

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös