Juulia Myllyniemi

Juulia aloitti kilpatanssilla 9-vuotiaana ja harrasti lajia 9 vuoden ajan saavuttaen A-luokan. Hän on myös pelannut jalkapalloa 7-vuotiaasta asti. Kipinän avattua Juulia aloitti hip hopilla ja vuosien saatossa hän on käynyt monilla eri tunneilla ja ollut mukana monta vuotta Street EK- ryhmässä ja discomuodostelmissa. Juulia on osallistunut aktiivisesti moniin alueellisiin ja valtakunnallisiin kilpailuihin sekä esiintynyt paljon eri tapahtumissa. Juulia tykkää treenata paljon ja monipuolisesti, lähimpänä sydäntä on hip hop. Juulia on valmistunut sairaanhoitajaksi keväällä 2022.

Opettajan tunnit

Hip hop 7-9v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Hip hop alkeisjatko

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hip hopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »
Ylös