Jenna Linnolahti

Jenna (os. Koivuranta) on toiminut tanssin- ja liikunnanohjaajana, koreografina ja tanssijana jo 20 vuoden ajan. Kiinnostus tanssiin heräsi nuorena tanssillisen voimistelun kautta. 16-vuotiaana hän aloitti show- ja streettanssinohjauksen Vaasassa ja on sittemmin toiminut opettajana muun muassa Espoossa DCA:lla sekä Hämeenlinnassa. Jenna on tehnyt monia palkittuja koreografioita sekä menestynyt myös itse kilpailuissa vuosien varrella. Hän on työskennellyt tanssijana mm. muotinäytöksissä sekä laivashow:ssa. Tanssin ohessa Jenna on opiskellut liiketaloutta Espoossa. Jenna on toinen tanssikoulu Kipinän perustajista.

Opettajan tunnit

Lyrical jazz +25v alkeisjatko

Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin
Lue lisää »

A2 show kisaryhmä

Lokakuun IKM-kisoihin treenaava ryhmä.

Haku ensi kauden ryhmiin järjestetään lokakuussa, ole kuulolla 🙂

Lue lisää »

Showjazz jatkotaso

Tunnilla opetellaan jazztanssin tekniikkaan pohjautuvia tanssisarjoja showmaisella energialla ja asenteella. Tyyli vaihtelee pehmeästä räväkkään, sekä musiikki popista ja rockista musikaalien sävelmiin.

Varusteet: treenivaatteet, sukat

Lue lisää »
Ylös