Jenna Linnolahti

Jenna (os. Koivuranta) on toiminut tanssin- ja liikunnanohjaajana, koreografina ja tanssijana jo 15 vuoden ajan. Kiinnostus tanssiin heräsi nuorena tanssillisen voimistelun kautta. 16-vuotiaana hän aloitti show- ja streettanssinohjauksen Vaasassa ja on sittemmin toiminut opettajana muun muassa Espoossa DCA:lla sekä Hämeenlinnassa. Jenna on tehnyt monia palkittuja koreografioita sekä menestynyt myös itse kilpailuissa vuosien varrella. Hän on työskennellyt tanssijana mm. muotinäytöksissä sekä laivashow:ssa. Tanssin ohessa Jenna on opiskellut liiketaloutta Espoossa. Jenna on toinen tanssikoulu Kipinän perustajista.

Opettajan tunnit

Showjazz jatkotaso 13-16v

Tunnilla opetellaan jazztanssin tekniikkaan pohjautuvia tanssisarjoja showmaisella energialla ja asenteella. Tyyli vaihtelee pehmeästä räväkkään, sekä musiikki popista ja rockista musikaalien sävelmiin.

Varusteet: treenivaatteet, sukat

Lue lisää »

Junnu EK show (1)

EK-ryhmät on tarkoitettu aktiivisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella useamman kerran viikossa, esiintyä, osallistua tapahtumiin ja kilpailuihin. EK-oppilaat saavat myös henkilökohtaisempaa opetusta ja palautetta edistymisestään. Pyrimme, että toiminta on jatkuvaa ja aiempina vuosina mukana tanssineet pystyvät jatkamaan treenausta sopivassa ryhmässä, mutta haluamme myös avata mahdollisuuden uusille innokkaille harrastajille – siksi hakutunnit järjestetään vuosittain 🙂

Lue lisää »

Female vibe jatkotaso

Female vibe – tunnilla tuodaan oppilaiden naisellisia puolia esiin tekemällä tyttömäisiä ja naisellisia koreografioita. Oppilailla on mahdollisuus kokeilla naisellisia street-tanssin koreografioita sekä street-tanssin alalajeja.

Varusteet: rennot treenivaatteet

Lue lisää »

Dance attack! LOW

Dance attack! on suunniteltu aerobiseksi treenitunniksi, joka kuormittaa koko vartalon lihaksia. Samalla opit koordinaatiota, kehonhallintaa ja eri tanssilajien liikekieltä. Koreografiat sisältävät variaatioita, joista voit valita omalle kuntotasolle sopivan. Aerobinen tanssitreeni koko keholle. Musiikki soi läpi treenitunnin. Varusteet: treenivaatteet ja sisäkengät

Lue lisää »

Show EK

Ryhmä harjoittelee Kipinällä 3 kertaa (75min) viikossa. Kevätkaudella pidetään joitain extratreenejä muodostelmakoreografian tiimoilta isommissa saleissa. Tunneilla harjoitellaan tanssitekniikan lisäksi mm. nykytanssia, jazz- ja showtanssia sekä discotanssia. Ryhmän harjoituskauteen kuuluu myös koreologian, improvisaation, tanssitiedon, akrobatian, ilmaisutaidon sekä kehonhuollon tunteja. Show EK – ryhmäläisiä ohjataan myös oman soolo- tai duokoreografian valmistamiseen Vaasa Dance Challengeen. Lisäksi oppilas saa valita yhden tai useamman tunnin Kipinän avoimista tunneista. Ryhmään valitut saavat halutessaan osallistua Performing Arts SM 2018 kilpailuihin aikuisten muodostelmasarjaan.

Lue lisää »

Showjazz jatkotaso +17v

Tunnilla opetellaan jazztanssin tekniikkaan pohjautuvia tanssisarjoja showmaisella energialla ja asenteella. Tyyli vaihtelee pehmeästä räväkkään, sekä musiikki popista ja rockista musikaalien sävelmiin.

Varusteet: treenivaatteet, sukat

Lue lisää »
Ylös