Jenna Linnolahti

Jenna (os. Koivuranta) on toiminut tanssin- ja liikunnanohjaajana, koreografina ja tanssijana jo 20 vuoden ajan. Kiinnostus tanssiin heräsi nuorena tanssillisen voimistelun kautta. 16-vuotiaana hän aloitti show- ja streettanssinohjauksen Vaasassa ja on sittemmin toiminut opettajana muun muassa Espoossa DCA:lla sekä Hämeenlinnassa. Jenna on tehnyt monia palkittuja koreografioita sekä menestynyt myös itse kilpailuissa vuosien varrella. Hän on työskennellyt tanssijana mm. muotinäytöksissä sekä laivashow:ssa. Tanssin ohessa Jenna on opiskellut liiketaloutta Espoossa. Jenna on toinen tanssikoulu Kipinän perustajista.

Opettajan tunnit

Lyrical jazz +25v

Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin
Lue lisää »

Show +30v kisaryhmä

Lokakuun IKM-kisoihin treenaava ryhmä.

Haku keväällä starttaaviin ryhmiin järjestetään joulukuussa, ole kuulolla 🙂

Lue lisää »

Dance Attack!

Dance attackissa soi musiikki läpi tunnin, tehdään isoja liikeratoja ja toistoja sykettä nostaen. Tällä tunnilla koko kroppa saa vauhtia 🙂 Dance attack on monipuolinen tuntikokonaisuus, jossa treenataan eri tanssilajeja kokonaisvaltaisesti. Low- versiossa käydään sarjat ensin läpi ilman musiikkia sekä annetaan vaihtoehtoja hypyille ja lattiasarjoille.

Varusteet: treenivaatteet ja sisäkengät

Lue lisää »

Showjazz jatkotaso

Tunnilla opetellaan jazztanssin tekniikkaan pohjautuvia tanssisarjoja showmaisella energialla ja asenteella. Tyyli vaihtelee pehmeästä räväkkään, sekä musiikki popista ja rockista musikaalien sävelmiin.

Varusteet: treenivaatteet, sukat

Lue lisää »
Ylös