Ellen Borén

Ellenin tanssiharrastus alkoi 4-vuotiaana minikipinöistä. Voisi sanoa, että hän on Kipinän kasvatti. Dance tunneilta Ellen siirtyi hip hopin pariin. Kehittyäkseen edelleen hän päätti hakea Startti Ek:seen, jonka kautta hän löysi erilaiset showlajit. Jossain vaiheessa shown rinnalle ilmestyi discotanssi ja hip hop jäi. Kisakokemusta Elleniltä löytyykin kaikista näistä lajeista. Tällä hetkelle hän opiskelee Vaasan Lyseon Lukiossa ja suurin osa vapaa-ajasta kuluu Kipinällä omissa treeneissä, lastentunneilla ohjaajana ja synttärien pitäjänä. Parasta Ellenin mielestä tanssissa on heittäytyminen ja kehittymisen seuraaminen!

Opettajan tunnit

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »

Discodance tekniikka

Discon tekniikkatunnilla venyttelyn ja lihaskunnon lisäksi harjoitellaan nopeatempoisia discon perusliikkeitä, kehitetään hyppy- ja piruettitekniikkaa sekä kasvatetaan peruskuntoa.

Varusteet: vartalonmyötäiset ja joustavat treenivaatteet ja paljain varpain

Lue lisää »
Ylös