Kipinän talvikausi 2024

Kipinällä tanssitaan joululomallakin! 🤩

Järjestämme joululomalla tanssitunteja lapsille sekä kehonhuoltotunteja nuorille & aikuisille seuraavasti:

KE 3.1. & 10.1.

klo 17.30-18.15 dance 3-5v

klo 18.15-19.00 dance 6-9v (huom. 10.1. tämä tunti peruttu!)

klo 19.00-20.00 kehonhuolto & venyttely nuorille ja aikuisille

Ohjaajana Kipinä-ope Meri Seppänen

Huom! Ylläolevilla tunneilla voit myös hyödyntää voimassaolevia korvauslippuja tai osallistua 10 x kortilla. Huom. Pyydäthän korvauslippusi ohjaajalta ennen kauden päättymistä. Lisäksi syyskauden anytime-oppilaille kehonhuoltotunnit veloituksetta!

Lisäksi luvassa on:

MIRA SAARISEN WORKSHOPIT sunnuntaina 7.1.2024!

Mira on laajasti liikunta-alalla kouluttautunut tanssinopettaja, koreografi ja valmentaja. Hän on yksi UMC – Dance Studiosin perustajista. Tanssiopettajana ja valmentajana Mira on toiminut useissa eri tanssikouluissa Suomessa ja sinä aikana kokemusta on kertynyt laajasti eri-ikäisten opetuksesta ja kisavalmennuksesta aina lapsista aikuisiin asti. Tanssijana Miralla on vankka kokemus kisalavoilta vuodesta 2004 lähtien. Lisäksi hän on toiminut tanssijana vuosien varrella useissa eri teoksissa, ja tanssinut mm tv – lähetyksissä artistien taustalla.

Opettajana Miralle on tärkeintä, että tunneille tulijat löytävät tanssitunnista itselleen tärkeitä asioita. Liittyivätpä ne liikuntaan, mielen nollaamiseen tai sosiaalisiin asioihin, jokainen syy tulla tanssitunnille on Miralle aina yhtä arvokas. Mira on opettajana innostava ja energinen, ja hänen tunneillaan vallitsee rento, avoin meininki. Valmentajana hän haluaa kannustavalla otteella haastaa tanssijoita kehittymään omien tavoitteidensa mukaisesti.

Aikataulu:

  • klo 15.00-16.15 hip hop alkeisjatko
  • klo 16.15-17.30 commercial avoin taso
  • klo 17.45-19.00 hip hop jatkotaso

Ilmoittautuminen osoitteessa www.lyyti.in/talvikausi24

Maksut ennen tuntien alkua toimistoon.

Ole yhteydessä info@tanssikipina.fi mikäli sinulla on kysyttävää.

Tervetuloa mukaan!