Kevätnäytösinfoa!

Tänä keväänä Kipinän kevätnäytökset järjestetään sunnuntaina 16.5! Koronatilanteen vuoksi emme voi ottaa live-yleisöä paikalle, mutta näytökset striimataan Kepit Systemsin toimesta kotisohville nähtäväksi! Näytöspaikkana on OP-Areena, Matildantie 2, 65610 Mustasaari.

Järjestämme neljä eri näytöstä, kello 11.00, 13.00, 15.30 ja 18.00 ja esitysten teemana on RUUTUAIKA.

 

LIPUNMYYNTI:

Striimauksen lipunmyynti alkaa 3.5. osoitteessa: www.lyyti.in/kevatnaytokset2021 ja tänne sivustolle kootaan sitä ennen näytösjako, kunkin ryhmän tarkat näytösajat sekä esiintymisvaatetiedot.

Näytöskohtaiset striimit ovat katsottavissa ma 17.5. klo 23.59 asti.

Lisäksi näytöksistä on mahdollisuus ostaa digitaalinen tallenne!

 

NÄYTÖSJAKO/ESITYSAJAT/VAATETIEDOT:

Mikäli kuvat eivät näy sinulle kunnolla, voit avata tiedot nähtäville tästä: kevätnäytös 2021 ryhmäkohtaiset esitystiedot (excel)

OHJEISTUSTA:

Koska elämme yhä hieman poikkeuksellisia aikoja ja vältämme isoja kokoontumisia, onkin tärkeää että toimimme näytöspäivänä seuraavasti:

Kaikki ryhmät tapaavat OP-areenan edessä 30 minuuttia ennen omaa esitysaikaa, josta siirrymme yhdessä pukuhuoneisiin ja lämmittelytilaan. Huoltajat eivät valitettavasti voi tulla mukaan sisätiloihin, vaan tanssijat tuodaan sisäänkäynnin eteen, josta opettaja ottaa ryhmäläiset mukaansa. OP-areenalla on meille käytössä laajat tilat, neljä erillistä pukuhuonetta sekä kolme lämmittelyaluetta, joten pystymme hyvin liikkumaan oman ryhmän kesken ja välttämään isoja kokoontumisia. Porrastetun aikataulun vuoksi kaikilla ryhmillä on hyvin tilaa vaihtaa vaatteet ja lämmitellä ennen esitystään.

Oman esityksen jälkeen ryhmä menee yhdessä pukuhuoneeseen vaihtamaan vaatteet, jonka jälkeen opettaja tuo ryhmäläiset ulos (noin 10min oman esitysajan jälkeen).

MUUTA:

Näytöspäivänä 16.5. ei tanssitunteja! Ainoastaan barre ja astanga jooga pidetään normaalisti.

Tätä sivuston päivitetään. Lähetämme näytösjaot ja muut infot myös sähköpostitse (ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen).

Kipinän kevätkausi päättyy 16.5. ja ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa 15.6. Kotisivuilta löydät tietoa myös kesäkauden ohjelmasta!