Vaasan tanssikoulu Kipinän ovet avattiin syksyllä 2009. Yrityksen ovat perustaneet Ida Jousmäki ja Jenna Linnolahti (os. Koivuranta). Ensimmäisenä lukuvuotena oppilaita Kipinällä oli noin 700 ja tällä lukuvuodella viikoittain tanssii jo yli tuhat harrastajaa! Kipinän tavoitteena on tarjota tanssitunteja iästä, sukupuolesta tai tanssitaustasta riippumatta. Nuorimmat harrastajat ovat alle 1-vuotiaita ja vanhimmat eläkeiässä. Kaikilla Kipinän 3-6-vuotiaiden tunneilla toimii tanssinopettajan lisäksi apuopettajat. Tanssinohjaajina toimivat pirteät ja ammattitaitoiset tanssinohjaajamme. Kipinässä työskenteleekin viikoittain jo yli 20 Kipinä-opea. Opetus pyritään pitämään kaksikielisesti. Lukujärjestyksestämme löydät yli 60 erilaista viikkotuntia, tanssilajeina kaikkea baletista breakdanceen. Voit ilmoittautuessasi valita niistä yhden, kahden tai vaikka rajattomasti (jolloin olet anytime-oppilas). Tanssitunteja ja -esityksiä voi myös tilata esimerkiksi omalle koululle tai työpaikalle!

Kipinän tanssisalit sijaitsevat kasarmialueella (armeijan vanhassa keittiörakennuksessa). Ryhmiin voit hypätä mukaan kesken lukukaudenkin mikäli niissä on tilaa. Mikäli et ole varma, minkä tasoinen tunti sopisi sinulle, ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaan!

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu Lyyti-palvelun kautta. Kotisivuiltamme löydät lukujärjestyksen, ilmoittautumisohjeet, hinnaston ja muuta tärkeää tietoa! Toivomme, että Kipinä on paikka, jossa jokaiselle riittää opittavaa ja jonne on aina kiva tulla! Sydämellisesti tervetuloa siis kaikki uudetkin tanssin ystävät kanssamme Kipinöimään 🙂

Kipinän henkilökunta

Ps. Tanssikoulu Kipinän löydät myös facebookista ja instagrammista!