Vilma Huhta

Vilma aloitti tanssiharrastuksen Taikonin taiteen perusopetuksen parissa 7-vuotiaana. Nyky- ja showtanssi ovat alusta saakka olleet hänelle lähellä sydäntä. Vuonna 2018 Vilma aloitti tanssitunnit Kipinällä ja kisaamisen EK-ryhmässä jo vuotta myöhemmin. Showtanssin lisäksi kuvioihin tuli myöhemmin mukaan discotanssi ja kilpailukokemusta hänellä on molemmista lajeista. Vilma opiskelee Vaasan Lyseon Lukiossa ja koulun lisäksi aikaa kuluu runsaasti tanssisalissa, on kyseessä sitten omat tanssitunnit, opetukset tai synttärit. Tunneillaan hän panostaa kannustavaan ja positiiviseen ilmapiiriin ja kokee tanssin ilon kuuluvan jokaiselle!

Opettajan tunnit

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, tanssileikkien ja -harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

 

Lue lisää »
Ylös