Kipinän kesäkausi 2021

Kipinällä tapahtuu paljon myös kesällä! Luvassa on vierailevan tanssinopettajan Yasmin Janatuisen workshoppeja, kursseja ja tunteja Kipinän omien opettajien johdolla kaikenikäisille sekä lasten kesäleirejä! Kesätunnit ovat avoimia kaikille, niin uusille kuin vanhoillekin tanssin ja liikunnan ystäville!

YASMIN JANATUISEN WORKSHOPIT
Palkittu koreografi ja tanssija Yasmin Janatuinen saapuu Vaasaan 27.-28.5! DCA:n kasvatti Yasmin on moninkertainen SM- ja MM-mitalisti niin show- kuin streetanssinkin saralla. Yasminin kurssit ovat kestoltaan 2x75min ja soveltuvat jo tanssia harrastaneille.

Aikataulu:

TO 27.5.
klo 17.00-18.15 hip hop
klo 18.15-19.30 commercial
klo 19.45-21.00 contemporary lyrical

PE 28.5.
klo 16.15-17.30 hip hop
klo 17.30-18.45 commercial
klo 19.00-20.15 contemporary lyrical

Hinnat: (suluissa oleva hinta niille, jotka osallistuvat myös muille Kipinän kesäkauden tunneille)
1 tunti 16€ (13€) / 75min
1 kurssi 30€ (25€) / 2x75min
2 kurssia 55€ (48€)
3 kurssia 75€ (65€)

KIPINÄN OMIEN OPETTAJIEN TUNNIT

Valittavanasi on monipuolisesti eri lajien kursseja viikoilla 22-24! Kaikki kurssit ovat kolmipäiväisiä (3x60min). Avoimen tason tunnit soveltuvat kaikille ja jatkotason tunnit jo pidempään tanssia harrastaneille. Saamme opeiksi vierailemaan myös Kipinältä jo opiskelemaan lähteneitä opeja: Fanny Ollus, Meri Lammi ja Mathilda Ala! 
Opetuksessa huomioidaan sekä suomen- että ruotsinkieliset oppilaat. Alla löydät tuntikuvaukset sekä aikataulut.

KESÄKURSSIEN TUNTIKUVAUKSET (ja ohjaajat):

hip hop (Pauliina, Meri L)
Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hip hopin tekniikkaa, tehdään lihaskuntoa ja harjoitellaan tanssisarjaa! Tanssilajin peruselementtejä ovat mm. bounce, groovet, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytään erityisesti dynamiikan vaihteluihin, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun!

musikaalijazz (Heini)
Musikaalijazz on tanssitunti, jossa treenataan jazztanssin tekniikkaa ja sukelletaan musikaalitanssin maailmaan! Tunti sopii sekä aloittelijoille, jotka haluavat haastaa itseään, että kokeneemmillekin tanssijoille, jotka haluavat kehittää ilmaisuaan! Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta sekä vauhdikkaasta musikaalikoreografiasta!

lyrical jazz (Ida)
Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä sekä tanssillisuutta. Tunti sisältää lämmittely- ja tekniikkasarjoja, liikkuvia harjoitteita sekä loppusarjaa, jossa saa heittäytyä biisiin omaa tyyliä käyttäen!

tanssitekniikka (Ida)
Tanssitekniikkatunnilla treenataan jazz – ja modernin tanssin perusteita. Lämmittelysarjojen ja liikkuvien harjoitteiden avulla kehitetään kehon kannatusta, linjauksia, koordinaatiokykyä sekä hyppy- ja piruettitekniikkaa. Tunti soveltuu jo tanssia harrastaneille ja harjoitteista voidaan tehdä eri variaatioita, jotta kaikki saavat sopivan annoksen haastetta 🙂

tik tok dance! (Fanny)
Tunneilla opetellaan Tik Tokista tuttuja tanssihaasteita tanssinopen johdolla ja heittäydytään koreografioiden maailmaan!

heels (Meri L)
Tällä tunnilla kurkistetaan korkokengillä työskentelyn mukaansatempaavaan maailmaan. Tuntien koreografia pohjautuu kaupalliseen hip hopiin ja tunneilla painotetaan hip hop ja korkkaritekniikan lisäksi itseilmaisua ja heittäytymiskykyä. Koreografian lisäksi tunneilla käydään läpi aloitteilijoille sopivia korkotekniikkaharjoituksia lattian poikki. Omat korkkarit mukaan!

commercial (Mathilda)
Tunneilla sekoitetaan eri lajien tekniikkaa ja tyyliä. Keskitymme koreografiaan, musikaalisuuten, ilmaisuun sekä itseluottamukseen. Tuntien tavoitteena on, että jokainen pitää hauskaa ja ilmaisee itseään oman tyylinsä kautta!

discodance (Mathilda)
Discodance on energinen ja nopeatempoinen laji, johon kuuluvat muun muassa erilaiset hypyt, askelsarjat ja käsiliikkeet. Tunnilla treenataan discodancen perustekniikkaa ja harjoitellaan vauhdikkaita tanssisarjoja!

contemporary fusion (Jenna Li)
Tällä tanssitunnilla yhdistetään eri tanssilajeja kuten hip hoppia, jazztanssia ja nykytanssia, tehdään lihaskuntoa ja harjoitellaan haastavia koreografioita omaa tanssityyliä unohtamatta. Tanssilajien peruselementtejä ovat mm. rentous/flow, dynamiikan vaihtelut ja musikaalisuus.

dance attack! (Jenna Li)
Dance attack! on suunniteltu aerobiseksi treenitunniksi, joka kuormittaa koko vartalon lihaksia. Samalla opit koordinaatiota, kehonhallintaa ja eri tanssilajien perusteita. Koreografiat sisältävät variaatioita, joista voit valita omalle kuntotasolle sopivan. Aerobinen ja tehokas tanssitreeni koko keholle!

venyttely (Jenna Li)
Tunnilla tehdään kevyt ja helppo alkulämmittely, joka valmistaa lihaksia venyttelyyn. Sen jälkeen käydään lihaksistoa läpi lempein venytyksin ja rauhoitutaan kuuntelemaan kehoa. Tunti sopii hyvin aloittelijoille ja kokeneemmillekin kuntoilijoille ja tanssinharrastajille palautuksen tehostamiseksi.

hathajooga (Hanna M)
Hathajooga on kehoa energisoiva joogamuoto, joka soveltuu kaikille. Harjoitus on lempeän dynaaminen ja sisältää lihaksia voimistavia ja venyttäviä liikkeitä, joista löytyy kaikille sopiva variaatio. Päätämme harjoituksen aina loppurentoutukseen.

AIKATAULU:

VIIKKO 22 (31.5.-2.6.)

MA-KE

klo 17-18 hip hop perustaso (Pake)

klo 18-19 hip hop jatkotaso (Pake)

klo 19-20 musikaali jazz jatkotaso (Heini)

VIIKKO 23 (7.6.-9.6.)

MA-KE

klo 17-18 lyrical jazz perustaso (Ida)

klo 17-18 heels (MeriL)

klo 18-19 tanssitekniikka avoin (Ida)

klo 19-20 lyrical jazz jatkotaso (Ida)

VIIKKO 24 (14.6.-16.6.)

MA-KE

klo 17-18 hip hop jatkotaso (MeriL)

klo 18-19 commercial perustaso (Mathilda)

klo 19-20 discodance jatkotaso (Mathilda)

Lisäksi:

VIIKOT 22-24 TORSTAISIN

klo 17-18 contemporary fusion (JennaLi)

klo 18-19 dance attack (JennaLi)

klo 19-20 venyttely (JennaLi)

klo 19-20 tiktok dance!(Fanny)

HATHAJOOGA maanantaisin klo 18.00-19.00 (vkot 20-22, 23-25)

* tunti pidetään Ortodoksisen kirkon puistossa (säävaraus!)

Hathajooga 17.5, 24.5. ja 31.5. (Hanna)

Hathajooga 7.6, 14.6. ja 21.6. (Hanna)

 

Hinnat:


1 kurssi 30€

2 kurssia 55€

3 kurssia 75€

4 kurssia 90€

kesäkauden ANYTIME 100€
*kesäkauden anytime-passilla rajaton osallistuminen kesäkauden tunneille (ei sisällä Yasminin workshoppeja)

Mikäli haluat osallistua kesätunneille kertamaksulla, voit hypätä mukaan ilmoittautumatta mikäli tunneilla on tilaa!
Kertamaksu: 12€ (60min). 10 x kortti käy myös kesätunneille. Voimassaolevat korvausliput käyvät torstain dance attackiin, venyttelyyn sekä hathajooga-tunneille!

 

KESÄKAUDEN TANSSITUNNIT LAPSILLE!

TIISTAISIN viikoilla 20-24 Lumin johdolla:

Klo 17.15-18.00 minikipinät 3-4v (sali 3)

Klo 18.00-18.45 dance 5-6v (sali 3)

 

KESKIVIIKKOISIN viikoilla 20-24 Fannyn johdolla:

Klo 18.00-18.45 tiktok dance 7-9v (sali 3)

Klo 18.45-19.30 tiktok dance 10-12v (sali 3)

TUNTIKUVAUKSET:

minikipinät 3-4v
Tällä lastentanssitunnilla tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja tanssiharjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus, joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä. Musiikkina soi tutut lastenlaulut ja uusimmat hittibiisit!

dance 5-6v
Hieman vanhempien lasten dance-tunnilla harjoitellaan eri tanssilajien perusteita kuten hip hoppia, showjazzia, nykytanssia ja discoa. Dance-tunneilla opetellaan vauhdikkaita tanssisarjoja, jorataan menevän musiikin tahdissa ja pidetään hauskaa!

tik tok dance!
Tunneilla opetellaan Tik Tokista tuttuja tanssihaasteita tanssinopen johdolla ja heittäydytään koreografioiden maailmaan!

Varusteet lasten tanssitunneille: rennot treenivaatteet, paljaat jalat

HINTA: 10€ / 45min tai kaikki 5 kertaa yhteensä 40€.
Lasten tunneille käyvät myös voimassaolevat korvausliput maksuvälineenä.
Ilmoittaudu tunneille ja kursseille mukaan täyttämällä allaoleva lomake!

MAKSUISTA:

Kesäkauden kurssit ja tunnit maksetaan ennen tunnin/kurssin alkua Kipinän toimistolla käteisellä, mobilepaylla tai kortilla. Maksutapoina kaikille kesäkauden tunneille ja kursseille käyvät myös Smartum, Tyky, Edenred, Eazybreak ja Epassi!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN KIPINÄN KESÄKAUDELLE OSOITTEESSA: www.lyyti.in/kesakausi2021

 

Kesäkurssien lisäksi järjestämme viikolla 23 ja 24 Kipinällä kesäleirejä noin 7-12-vuotiaille, lisätietoa ja ilmoittautuminen leireille osoitteessa: www.lyyti.in/kesaleiri2021

 

Mikäli kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä toimistoomme: puh. 050 4441034 tai info@tanssikipina.fi.