Kesäkausi 2020

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan elokuussa oleville kesäkauden tunneille, tunnit järjestetään kevätkauden 2020 oppilaille korvauksena koronan takia menetetyistä tanssitunneista.

Mikäli kevätkaudella olit ilmoittautunut mukaan yhdelle tunnille, voit valita kesäkauden valikoimasta yhden kurssin ILMAISEKSI. Jos taas olit ilmoittautunut kahdelle tunnille, voit valita 2 kurssia jne. Anytime-oppilaat voivat valita enintään 4 kurssia.

 

Kesäkauden aikataulu on suunniteltu siten, että kaikille kevätkauden oppilaille löytyy vastaava kurssi. Ohjelma löytyy sivun lopusta! Katso suositeltu korvaava kurssisi täältä.
Mikäli tämä jakso ei sinulle sovi, voit valita jonkun toisen vastaavan. Otamme vastaan myös toiveita etäopetuksen järjestämisestä, mikäli lähiopetukseen osallistuminen ei ole mahdollista.

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu viikko ennen kunkin kurssin alkamisviikkoa. Viikolla 23 alkavien kurssien ilmoittautuminen siis päättyy viikon 22 maanantaina klo 23.59.

 

Oletko uusi oppilas ja haluaisit osallistua kesaäkaudelle? tai haluaisitko ottaa kesällä enemmän kursseja, kuin vain kevätkautesi korvaavat tunnit?
MIKÄLI TUNNEILLE JÄÄ TILAA, avaamme ilmoittautumisen kesän tunneille 5 päivää ennen kunkin kurssin aloitusviikkoa. Myös kevätkauden oppilaiden on mahdollisuus tällöin valita lisäkursseja lisämaksusta. Anytime-oppilaat saavat ilmoittautua useammalle kuin 4 kurssille veloituksetta, mikäli ryhmissä on tilaa.
Ilmoittautuminen tapahtuu erillisen Lyyti-eventin kautta: www.lyyti.in/kesakausiavoin. 
Ilmoitamme mahdollisista vapaista paikoista ilmoittautumisen sulkeuduttua 5 päivää ennen kurssin alkamisviikkoa.

 

Hinnat lisäkursseille/uusille oppilaille:
4 x 45min = 30€
4 x 60min (240min) = 35€