Ilmoittautuminen syyskaudelle on alkanut!

Tervetuloa mukaan Kipinän syyskaudelle! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.lyyti.in/syyskausi2022 ja viikkotaulun löydät kotisivuiltamme täältä! Päivityksen alla on vielä muutamia ope-esittelyjä ja lajikuvauksia, mutta tulossa on 🙂 Luvassa on jälleen huippukattaus tunteja eri-ikäisille ja -tasoisille harrastajille.

Olemme saaneet meidän ohjaajatiimiin myös uusia opeja: Pekka Hiltunen, Henni Hakala ja Aaron Asukas. 3-6vuotiaiden tunneilla on aina menossa mukana myös apuohjaaja kuten aiempinakin vuosina. Ilmoittautumisen yhteydessä on myös mahdollista tilata oppilaalle Kipinän treenipaita omalla nimellä painettuna!

EK-ryhmiin valittujen tulee valita ilmoittautumislomakkeessa oma EK-ryhmä sekä vapaavalintaiset tunnit. Järjestämme ennen syyskauden alkua vielä täydennyshaut muutamiin EK-ryhmiin, joten pysy kuulolla, jos tavoitteellisempi harrastaminen tai kisaaminen kiinnostaa.

Jos et ole varma mikä tanssilaji tai taso olisi sopiva, ole yhteydessä toimistoomme info@tanssikipina.fi. Kesäaikaan meidät saa parhaiten kiinni sähköpostitse ja autamme ilmoittautumisissa ja muissa asioissa etänä kotikonttoreilta.

Syyskausi starttaa viikolla 34! Ensimmäisellä treeniviikolla pidämme myös avoimet ovet (niihin ryhmiin joissa on tilaa) uusille innokkaille, jotka haluavat tulla testaamaan mikä tanssiryhmä olisi sopiva. Vinkkaa siis tanssiharrastuksesta haaveilevalle kaverillekin, että Kipinällä tunteja voi tuolloin testata löytääkseen ne omat mieluisat lajit! ❤️