Avoimet kesäkauden tunnit

Ilmoittautuminen ensi viikolla starttaaville tunneille on auki nyt myös muille innokkaille ja lisätreeniä haluaville! 🔥

Jos siis olet uusi oppilas ja haluat tulla kesällä testailemaan tuntejamme tai olet kevätkauden oppilas ja haluat ottaa lisätunteja, ilmoittaudu mukaan täältä:

www.lyyti.in/kesakausiavoin

Kesäkauden hinnat lisäkursseille/uusille oppilaille:
4 x 45min = 30€
4 x 60min (240min) = 35€
Kevään anytime-oppilaat voivat käydä ilmoittautumassa lisätunneille veloituksetta!
Kesän aikatauluissa huomioimme vallitsevan tilanteen mm. pienentämällä ryhmäkokoja ja lisäämällä taukoja tuntien väliin, sekä huolehtimaan turvaväleistä ja hygieniasta. Tuntien väleissä on 30min siirtymäaika, jotta vältämme ruuhkatilanteet. Salien lattiat siivotaan ja pintoja desinfioidaan tuntien väleissä.
Kun saavut treenitunnille: 
Toteutamme ohjaajien kanssa THL:n toimintaohjeita, jotka olisi hyvä myös huoltajien lukaista läpi. Osa tunneista pidetään ulkona kasarmialueen vieressä sijaitsevassa ortodoksisen kirkon puistossa. Tunneille ei saa tulla, mikäli perheessä jollain on oireita tai on karanteenissa. Kipinän aulatilassa ei saa oleilla, vaan paikalle tulee saapua 5min ennen oman tunnin alkua ja myös poistua 5min tunnin päättymisen jälkeen. Lasten tunneille (1-6v) oma ohjaaja hakee ryhmäläisiä sisään ennen tunnin alkua ja mikäli mahdollista, niin vanhempien ei tarvitsisi odotella sisätiloissa tunnin aikana. Suorita käsienpesu ennen ja jälkeen tunnin ja pue treenivaatteet päälle jo kotona. Pukutilojen lokerikot eivät ole kesäkauden aikana käytössä.