Venla Kallio

Venla opiskelee Vaasan lyseon lukiossa. Hänen vapaa-ajastaan suuri osa kuluu tanssin merkeissä, joko opettaen tai itse tanssien. Venla aloitti tanssiharrastuksen 7-vuotiaana hip hop - ryhmässä tanssikoulu Kipinällä, ihan Kipinän alkuaikoina. Hänestä on tullut vuosien mittaan monipuolinen tanssija, sillä hänen hallitsemansa tanssilajit ovat laajentuneet streetlajeista showtanssiin sekä discodanceen. Kokemusta ja menestystä Venlalla on kertynyt lasten, junioreiden sekä aikuisten SM-kilpailusarjoista ja hän on osallistunut myös itse koreografioiden tekemiseen.

Opettajan tunnit

Hip hop 5-6v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Top