Sofia Klemola

Sofia opiskelee Vasa övningsskolanin lukiossa IB-linjalla kolmatta vuotta. Hän harrasti joukkuevoimistelua usean vuoden ajan, mutta laji vaihtui tanssiin pikkuhiljaa, lopullisesti 12-vuotiaana. Kipinällä showlajit ovat Sofialle tutumpia, suosikkeina showjazz ja discodance, mutta myös housetunnit vievät hänet mukanaan. Sofia on kisannut disco- ja showtanssimuodostelmilla sekä itsetehdyillä soolokoreografioilla jo useita kertoja. Tanssin ohjaamisen hän aloitti Kipinällä apuopettajana syksyllä 2017. Sofia nauttii erityisesti esiintymisestä ja tanssin ilon näkemisestä muiden kasvoilla.  

Opettajan tunnit

Dance 10-12v

Hiphoppia, showtanssia, jazzia, discoa … Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat

 

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös