Sara Sällberg

Sara on tanssija Ruotsista, valmistunut Tukholman tanssi- ja sirkusyliopistosta (DOCH), tanssitaiteen koulutusohjelmasta. Viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt Suomessa tanssijana mm. Svenska Teaterissa Helsingissä, Åbo Svenska Teaterissa ja tällä hetkellä Vaasan kaupunginteatterissa. Tanssiuransa ohessa Sara on kokenut opettaja, joka on työskennellyt erilaisten tasoryhmien parissa sekä Ruotsissa että Suomessa. Nykytanssi on lähinnä Saran sydäntä, mutta hän yhdistelee ja hakee inspiraatiota monista erilaisista tyyleistä. Saran tunneilla keskitytään perustekniikkaan, kehitetään musikaalisuutta, leikitään kehonhallinnalla ja haastetaan löytämään tanssijan omaa ilmaisua.

Opettajan tunnit

Nykytanssi avoin taso

Nykytanssitunneilla harjoitellaan eri nykytanssitekniikoita, sekä lattiatekniikkaa, parityöskentelyä ja kontakti-improvisaatiota. Tunneilla painotetaan myös vapaamuotoista ja etsivää liikkumista, tehdään improvisaatioharjoituksia ja omaa tulkintaa liikemateriaaleihin. Tunneilla käytetään balettia pohjatekniikkana, mutta baletin tai muun tanssin pohjaa ei vaadita.

Lue lisää »

Balettitekniikka jatkotaso

Balettitunti, joka soveltuu jo aiemmin balettia tanssineille. Tunnin tavoitteena on kehittää liikesarjoja, piruetteja ja hyppyjä. Tunti seuraa balettitunnin rakennetta, joten harjoittelemme sekä tangossa ja keskilattialla.

Varusteet: kehonmyötäinen treeniasu ja pehmeät balettitossut

Lue lisää »
Top