Meri Lammi

Meri on tanssinut pienestä pitäen. Hän aloitti baletilla 6-vuotiaana ja siirtyi katutanssin pariin 9-vuotiaana. Hän tanssi ensimmäiset hip hop-tuntinsa jumppaseuroissa, mutta Kipinän avattua ovensa hän siirtyi Kipinän EK-oppilaaksi. Meri aloitti kisaamisen vuonna 2010 ja vuosien saatossa hän on ottanut osaa lähes jokaiseen kisakategoriaan hyvällä menestyksellä. Kisaamisen lisäksi hän on esiintynyt useissa tapahtumissa, mm. muotinäytöksessä sekä Kipinän esiintymiskeikoilla. Merille katutanssi on lähellä sydäntä, mutta hän nauttii myös muista lajeista, kuten showtanssista. Meri valmistui ylioppilaaksi Vaasan lyseon lukiosta keväällä 2017.

Opettajan tunnit

Hip hop jatkotaso

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hiphopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »

Hip hop alkeet

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hip hopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »

Female vibe +17v

Female vibe – tunnilla tuodaan oppilaiden naisellisia puolia esiin tekemällä tyttömäisiä ja naisellisia koreografioita. Tunnilla yhdistellään katutanssin lajeja sekä show/commercial-tyyliä.
Varusteet: rennot treenivaatteet
Lue lisää »
Ylös