Kipinäs sommarläger 2019

VÄLKOMMEN PÅ KIPINÄS SOMMARLÄGER!

Vecka 23 (3‒7.6) ordar vi två olika dagläger vid Kipinä.
DANSLÄGER FÖR CIRKA 7‒11 ÅR
(MÅ‒FR KL. 10‒14)
På Kipinäs dagläger för barn njuter vi av dansglädjen! Under fem dagar tränar vi olika dansgrenar, leker lekar, spelar spel och har roligt tillsammans.
På programmet står även utomhusaktiviteter samt den sista dagen lägerdeltagaras egen gemensamma uppvisning!
FORTSÄTTNINGSLÄGER FÖR CIRKA 10‒14 ÅR
(MÅ‒FR KL. 10‒14)
För dig som dansat under en längre tid ordnas ett läger på fortsättningsnivå. På det fem dagar långa lägret dansar vi olika dansgrenar och har roligt tillsammans, men lektionerna är något mer krävande i svårighetsgrad. Den sista dagen ordnas lägerdeltagaras egen gemensamma uppvisning!
Kipinäs egna lärare, bl.a. Meri Lammi och Fanny Ollus, står för dansundervisningen och fungerar som lägerledare. Danslägret (för cirka 7‒11 år) lämpar sig för dansintresserade nybörjare. Fortsättningslägret (för cirka 10‒14 år) är för dig som har tidigare danserfarenhet. Både flickor och pojkar är välkomna! Du behöver inte vara elev vid Kipinä för att delta i lägret. Kom och njut av fartfyllda sommardagar vid Kipinä!
LÄGRETS PRIS:
70 € för hela veckan (5 dagar)
familjerabatt för syskon 5 €/barn
OBS! Om du väljer faktura som betalningssätt (som PDF eller per post), får du betaltid t.o.m. 2.6. Faktureringstillägg 2/3 €.
I priset ingår alla lägeraktiviteter, en dricksflaska och ett deltagardiplom. På lunchpausen bjuder Kipinä på saft och frukt. Vi önskar ändå att alla barn har med sig egen matsäck, som kan förvaras i Kipinäs kylskåp under förmiddagen. Lägergrupperna fylls i anmälningsordning, så du är väl ute i god tid. Anmälan är bindande. Lägeravgiften återbetalas endast mot läkarintyg. Lägret ordnas i vår dansskolas utrymmen och om vädret tillåter ordnas en del av lekarna och aktiviteterna utomhus i närheten av dansskolan.
ANMÄLA SIG HÄR
Kipinä ordnar även Action-motion och ett dansläger vecka 24 i samarbete med Vasa stad. Mer information om lägret: https://www.vaasa.fi/kesakuun-liikuntaleirit
Top