Muutoksia viikoille 10 ja 11

Kaikille kevätkauden oppilaille on lähetetty infomaili (ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen), mikäli et ole saanut mailia, laita viestiä info@tanssikipina.fi

 

Tässä myös tiivistettynä viikkojen 10 ja 11 muutokset aikatauluun: 

 

Olemme saaneet aluehallintovirastolta ohjeistukset, joiden mukaan saamme jatkaa toimintaa mikäli hygienia- ja turvavälisuositukset toteutuvat toiminnassamme. Yli 12-vuotiaiden tunneilla suositellaan lisäksi maksimissaan noin 10 henkilön ryhmiä.

Muutoksia aikatauluun tulee siis isompien +13v ryhmien osalta, joissa ryhmiä jaetaan ja/tai mahdollistetaan etämahdollisuus:

 

Punaiset tunnit: (ks. kuva alla)

Punaisella merkityt tunnit jaetaan puoliksi siten, että puolet ryhmästä on paikalla viikolla 10 ja puolet viikolla 11. Näiden ryhmien kevätkautta pidennetään viikolle 20 asti. Ryhmäjaot lähetetään oppilaille sähköpostitse viikonlopun aikana.

 

Oranssit tunnit:

Oranssilla merkityt tunnit jatkuvat normaalisti. Näille tunneille tarjoamme mahdollisuuden/suosituksen osallistua myös zoomin kautta! Osallistuthan etänä, mikäli esimerkiksi perheenjäsenesi on karanteenissa, lähipiirissäsi on ilmennyt tartuntoja, sinulla esiintyy minkäänlaisia oireita tai lähipiirissäsi on riskiryhmäläisiä. Lähetämme oppilaille zoom-linkin sähköpostitse. Halutessanne pidennämme myös korvauslippujen ja 10x korttien voimassaolopäiviä.

 

Vihreät tunnit:

Vihreällä merkityt tunnit jatkuvat normaalisti. Kipinän tanssijat – fb-ryhmässä voit esittää toiveita, jos haluat että jokin tunti striimataan sinne. Kuitenkin esimerkiksi aikuisbalettitunneilla samoja tankosarjoja tehdään useamman viikon ajan, joten voit hyvin katsoa ja treenata aiempien tallenteiden mukana, mikäli et osallistu livenä.

 

EK-tunnit:

EK- ja kisamuodostelmaryhmät jaetaan puoliksi siten, että kaikilla on yksi viikottainen EK-tunti. Kaikki menetetyt treenitunnit korvataan oppilaille viikon 19 jälkeen, kunhan kilpailujenkin toteutumisajankohdista saadaan uutta tietoa. Street EK ryhmää ei jaeta. Näistä infoamme lisää ryhmien oman whatsappin kautta.

 

Muita muutoksia aikatauluun:

 

Perjantain breakdance 7-12v jatkotason ryhmä jaetaan puoliksi kahteen saliin. Opettajina toimivat Nathalie Östersund ja Kalle Reini, jotka vaihtelevat opetusvuoroaan salien välillä.

Torstain discodance 10-12v jatkotason tunti siirtyy 1. saliin ja street EK siirtyy 3. saliin.

 

2. salin siirtymiin tarkennusta

Kaikkia 2. salissa treenaavia pyydetään odottamaan ulkona kunnes edellinen ryhmä on tullut ulos. Näin pystymme välttämään paremmin kontaktit ryhmien välillä aulatiloissa. Muistutamme myös muitakin oppilaita käyttämään saleille määrättyjä oikeita sisäänkäyntejä.

 

Vahva maskisuositus aulassa ja tunneilla

Suosittelemme maskin käyttöä kaikilla nuorten ja aikuisten tunneillamme, mikäli se on mahdollista.

 

Turvavälit ja hygienia

Tunnit suunnitellaan siten ettei kontaktia toiseen oppilaaseen synny, ja turvavälit pystytään pitämään. Saliin on merkattu teipeillä tanssipaikat. Pyydämme myös oppilaita huomiomaan muita, ja toimimaan siten että turvavälit pysyvät koko tunnin ajan. Pesethän kädet ennen ja jälkeen tunnin tai käytä aulasta löytyvää käsidesiä. Treenivaatteet (jos mahdollista) tulisi pukea päälle jo kotona. Suihkutilat eivät ole käytössä.

 

Voimassaolevilla 10x kortilla voit osallistua niille vihreille tunneille joissa olet aiemminkin kuluneen kevään aikana käynyt. Jos olet osallistunut oransseille tai punaisille, etkä saa viikonlopun aikana tietoa ryhmäjaoista tai zoom-linkkejä, olethan yhteydessä toimistoomme!

 

Kipinällä ei ole tähän asti ilmennyt tartuntoja ja oppilaat ovat toimineet hienosti. Toivotaan, että näillä järjestelyillä voimme jatkaa toimintaa turvallisesti. Kiitos kaikille joustavuudesta ja ymmärryksestä näiden muutosten ja suositusten keskellä ❤️