Kipinän kesäleirit 2019

TERVETULOA KIPINÄN KESÄLEIRILLE!

Järjestämme viikolla 23 (3.-7.6.) Kipinällä kaksi eri päiväleiriä.
NOIN 7-11V LASTEN TANSSILEIRI
(MA-PE KLO 10-14)
Kipinän lasten tanssileirillä nautitaan tanssin riemusta! Viiden päivän ajan treenataan eri tanssilajeja, leikitään, pelataan ja pidetään hauskaa yhdessä.
Ohjelmassa on myös ulkoilua sekä viimeisenä leiripäivänä kaikkien leiriläisten oma yhteinen näytös!
NOIN 10-14V LASTEN JA NUORTEN JATKOLEIRI
(MA-PE KLO 10-14)
Hieman kauemmin tanssia tai tanssillista liikuntaa harrastaneille järjestetään oma jatkotason oleiri. Viiden päivän leirin sisältöön kuuluu myös eri tanssilajeja ja hauskanpitoa, mutta tunnit ovat vaikeustasoltaan hieman haastavampia. Viimeisenä leiripäivänä kaikkien leiriläisten oma yhteinen näytös!
Tanssinopetuksesta ja leiriläisten ohjauksesta vastaavat Kipinän omat opettajat mm. Meri Lammi ja Fanny Ollus. Tanssileiri (noin 7-11v) soveltuu aloittelijoille, jotka ovat tanssista kiinnostuneita. Jatkoleiri (noin 10-14v) jo tanssia harrastaneille. Niin tytöt kuin pojatkin ovat tervetulleita mukaan! Sinun ei tarvitse olla Kipinän oppilas osallistuaksesi leirille. Tule nauttimaan vauhdikkaista kesäpäivistä Kipinälle!

LEIRIN HINTA:

70€ koko viikko (5 päivää)
perhealennus sisaruksille 5€/lapsi
HUOM! Mikäli valitset maksutavaksi laskun (pdf tai postitse), saat maksuaikaa 2.6. saakka. Laskutuslisä 2/3€.

Hinta sisältää kaikki leirin aktiviteetit, juomapullon ja osallistumistodistuksen. Lounastauolla Kipinä tarjoaa mehua ja hedelmiä. Toivomme kuitenkin, että kaikilla leiriläisillä on mukana myös omia eväitä, joita voi säilyttää Kipinän jääkaapissa aamupäivän ajan. Leiriryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan nopeasti. Ilmoittautuminen on sitova, leirimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Leiri järjestetään tanssikoulumme tiloissa ja mikäli sää sallii, osa leikeistä ja aktiviteeteista ollaan ulkona tanssikoulun lähistöllä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ!
Kipinä järjestää myös Action liikunta ja tanssileirin viikolla 24 yhteistyössä Vaasan kaupungin kanssa. Lisätietoa leiristä löytyy täältä: https://www.vaasa.fi/kesakuun-liikuntaleirit
Ylös