Kevätnäytösinfoa & lipunmyynti

 

Kipinän kevätnäytökset järjestetään Variskan koululla lauantaina 5.5.2018.

Näytöksiä on yhteensä 3kpl: klo 13.00 (3-6v), klo 15.00 ja 18.00 (7-12v ja +13v).

Kenraaliharjoitukset pidetään Variskalla pe iltana ja la aamuna, ryhmäkohtaiset kenraaliharjoitusajat ja näytöskohtaiset esiintymisjärjestykset on nähtävillä täällä.

Tulethan 20min ennen oman ryhmäsi kenraaliharjoitusaikaa paikalle, aikataulu saattaa hieman elää. Sisäänkäynti kenraaliharjoituksiin on Variskan liikuntasalin ovesta. Harjoitusten jälkeen opettaja käy yhdessä ryhmän kanssa katsomassa pukuhuonetilat. Kaikkien yli 13v ryhmien pukutilana toimii auditorio, alle 12v pukutilat on jaettu ryhmittäin pienempiin luokkahuoneisiin.

Alle 12-vuotiaiden ryhmille on tunnilla jaettu infolaput näytöstä koskien. Nuorten ja aikuisten tunneilla infolappuja ei jaeta, vaan opettajan infoaa tunnilla esityksen teemasta ja esiintymisvaatteista.

Lippujen ennakkomyynti näytöksiin tapahtuu 16.4. alkaen osoitteessa

www.lyyti.in/kevatnaytokset2018

 Kehotamme ostamaan liput ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti. Liput ennakkoon 10/6€ (alle 12v), sylilapset ilmaiseksi. Ennakkolipuissa saat alennusta mikäli ostat lippuja useampaan eri näytökseen. Jos lippuja jää jäljelle, myymme niitä myös ovelta käteismaksulla (useamman näytöksen lippualennusta ei ovelta ostaessa). Olethan tarkkana ennakkolippuja ostettaessa, että ostat liput varmasti oikeaan näytökseen! Ennakkolipuilla ei ole vaihto-/palautusoikeutta. Liput ovelta 12€/8€ (alle 12v), sylilapset ilmaiseksi. Tanssikipinä RY järjestää EK-oppilaiden kanssa näytöspäivänä kahvion, joten varaathan pikkurahaa mukaan!

Esiintyjille on varattu paikat katsomosta lavan vierestä. Esiintyjien katsomoon voi kulkea ainoastaan ennen näytöksen alkua sekä väliajalla. Mikäli siis esiinnyt esimerkiksi ensimmäisellä puoliskolla, voi tulla seuraamaan esityksiä väliajan jälkeen. Oppilaat saavat halutessaan tulla veloituksetta seuraamaan esityksiä sivukatsomosta myös niihin näytöksiin joissa eivät itse esiinny. Tällöin he ovat näytöksessä kuitenkin huoltajien vastuulla.

Kevätkautemme jatkuu näytösten jälkeen vielä 13.5. asti.

Näytösviikonloppuna ei lasten tanssitunteja. Viikonlopun menetetystä tunneista oppilaat ovat oikeutettuja saamaan korvausliput, joita voi käyttää viimeisellä viikolla näytöksen jälkeen, tai Kipinän kesäkauden tunneilla.

 

Ylös