Haku taiteiden yön 2019 tanssiproduktioon!

Perinteiseen tapaan tanssikoulumme valmistaa Vaasan taiteiden yöhön 8.8.2019 tanssiproduktion! Tänä vuonna koreografina toimii Jasmir Vesander Jyväskylästä. Mukaan haetaan yli 12-vuotiaita (nuoria ja aikuisia) tanssinharrastajia. Voit hakea mukaan show- tai streetpainotteiseen ryhmään. Mikäli sinulla ei ole väliä kumpaan ryhmään tulet valituksi, voit hakea myös molempiin. Jokainen tanssija voi kuitenkin olla mukana vain yhdessä ryhmässä.

Hae mukaan täyttämällä ennakkoilmoittautumislomake:
www.lyyti.in/taiteidenyo2019

Hakutunti pidetään Kipinällä MA 29.7.2019 klo 18.00

Mukaan valitut tanssijat treenaavat ti 30.7.- to 1.8. sekä ke 7.8. klo 16-21 välisenä aikana. Jotta voit hakea mukaan ryhmään, sinun tulee pystyä osallistumaan kaikille treenitunneille. Esitykset taiteiden yönä to 8.8.

Koreografiamaksu on 60€ (laskutetaan), joka sisältää kaikki tunnit teosta varten ajalta.

 

 

Jasmir Vesander on tanssija ja tanssinopettaja kotoisin Jyväskylästä, mutta nykyään asuu Helsingissä. Kisakokemusta Jasmirille on kertynyt 11 vuoden ajalta katutansseista niin SM-, EM- kuin MM-kisoista. Myös mitalisijoituksia on kertynyt useita, joista tärkeimpänä mainittakoon Puolassa 2018 järjestetyt MM-kisat, joissa Jasmir sijoittui MM-hopealle duo-sarjassa. Tanssimisen ohella Jasmir on myös valmentanut kisaryhmiä. Jasmir rakastaa tunneillaan hikistä ja energistä meininkiä, unohtamatta oman persoonan esille tuontia, niin tyylillisesti kun ilmaisullisesti. Opettajana Jasmir haluaa luoda tunneille hyvän ja luottavaisen ilmapiirin, jossa kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Tunneillaan hän kannustaa oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemiseen ja täysillä tekemiseen hauskanpitoa kuitenkaan unohtamatta.

Ylös