Haku Kipinän EK-ryhmiin kaudelle 2018-2019

Kiitos kaikille hakuihin osallistuneille, ryhmäjaot on tiedotettu hakijoille! Innokkaita hakijoita oli tänäkin vuonna paljon ja kaikkia emme valitettavasti pystyneet ottamaan mukaan.

Järjestämme kuitenkin TÄYDENNYSHAUT EK-RYHMIIN SEURAAVASTI:
Tiistaina 14.8:
STARTTI EK RYHMIIN (show ja street) klo 17-17.45
JUNNU STREET EK RYHMIIN klo 18-18.45
SHOW EK (junnut ja aikuiset) RYHMIIN klo 19-19.45
EK-ryhmien lisäksi syksyllä starttaa adults2 (+30v) – sekä discodancen kisaryhmät, seuraa ilmoittelua!
______________________________________________________________   
TANSSIKOULU KIPINÄN ERIKOISKOULUTUSRYHMÄT 2018-2019

Kipinän kaikkiin EK-ryhmiin haetaan 20-30 aktiivista tanssinharrastajaa. Järjestämme haut syyskaudella starttaaviin ryhmiin jo kevätkauden päätteeksi. Pyydämme kaikkia hakijoita täyttämään ennakkoilmoittautumislomakkeen. Tämä on siksi, että pystymme infoamaan hakijoita paremmin sekä ennakoimaan hakupäivien järjestelyitä ja ryhmien toimintaa jatkossa.

EK-ryhmät on tarkoitettu aktiivisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella useamman kerran viikossa, esiintyä, osallistua tapahtumiin ja kilpailuihin. EK-oppilaat saavat myös henkilökohtaisempaa opetusta ja palautetta edistymisestään. Pyrimme, että toiminta on jatkuvaa ja aiempina vuosina mukana tanssineet pystyvät jatkamaan treenausta sopivassa ryhmässä, mutta haluamme myös avata mahdollisuuden uusille innokkaille harrastajille – siksi hakutunnit järjestetään 🙂

Lisätietoa EK-ryhmien toiminnasta puh. 050 4441034 tai info(at)tanssikipina.fi.
Ylös