Elina Valtosen tiiviskurssit 4.5.

Elina Valtonen saapuu Vaasaan LA 4.5. pitämään kolme eri workshoppia.

Elinan tiiviskursseilla on luvassa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä.

klo 15-16.15 contemporary fusion

klo 16.15-17.30 caribbean party

klo 17.45-19 reggaeton

Hinnat: 16€/75min, 30€/2x75min, 40€/3x75min EK-oppilaat: 10€/18€/25€

Ilmoittaudu mukaan: puh. 0504441034 tai info@tanssikipina.fi

Elina Valtonen:

Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä yhdessätoista eri valtiosta. Pitkäaikaisimpana kiinnityksenä on ollut työskentely afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa 1,5 vuotta, jolle hän edelleenkin toimii vierailevana tanssitaiteilijana. Kiertue-elämä on tullut tutuksi Pohjois-Amerikan ja Euroopan ohella myös Karibialla. Monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraation lähteitään. Tällä hetkellä hän toimii tanssitaiteilijana eri dance companyissa ja freelance-produktioissa. Seuraava ulkomaankiertue starttaa toukokuussa, kun hän palaa esiintymään KasheDance Companyn riveissä Torontoon ja Neitsytsaarille.
Elina pitää myös kursseja ympäri Suomea vasta-alkajista ammattilaisiin. Hän otti ensimmäiset askeleensa opettajan saappaissa asuessaan Vaasassa noin 10 vuotta sitten. Ja kröhöm.. hän on hyvin ylpeä ensimmäinen Vuoden Kipinä-ope. 🙂

TUNTIKUVAUKSET:

Contemporary Fusion:
Tämä tunti antaa tilaa oman liikkeen ja tanssijuuden löytämiselle ja tarkastelulle.Tutkimme suhdettamme tilaan, yhteyttä toisiin tanssijoihin ja annamme liikkeen virrata vapaasti tuottamatta sitä. Erityishuomiona selkärangan ja torson liikepotentiaalin tutkiminen. Tavoitteena löytää sielukas, moniulotteinen keskivartalo yhdistettynä tarkasti artikuloiviin raajoihin. Tämän tunnin tavoitteena on löytää tanssiimme vapautta eri nykytanssitekniikoiden ja improvisaation kautta.

Caribbean Party: Caribbean Party-tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin. Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, luvassa mm. socaa, dancehallia, reggaetonia ja salsaa. Koreografiat ovat yksinkertaisia, mutta hiki tulee varmasti lentämään. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin liikuttaa.

Reggaeton: Reggaeton on alunperin lähtenyt Puerto Ricosta ja on nykyään etelä- ja väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut, polyrytmiikka ja isolaatioilla leikittely.

Ylös